Vægttab med massage

Massage i forbindelse med vægttab er en populær metode til at hjælpe dig med at kaste de ekstra kilo. Vægttab og massage kan virke som to uafhængige ting, men forskning har vist, behandling med en kropsmassage efter en god omgang træning faktisk kan hjælpe dig.

 

Restitution og øget muskelmasse

En massage bidrager i høj grad til muskelgenopretning og opbygning, hvilket er yderst vigtigt, hvis du ønsker at opnå et vellykket vægttab. Efter en anstrengende træning, har musklerne behov for næringsstoffer for at kunne restituere. Da massage øger cirkulationen i kroppen, får dine muskler den nødvendige forsyning af næringsstoffer og ilt. En helkropsmassage kan også regulere udvekslingen af ​​næringsstoffer mellem vævet og blodbanen. Når dine muskler er i stand til at komme sig efter træning, har du mulighed for at øge muskelmassen, som selv i hvile kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier.

 

Forbedret fleksibilitet og smidighed

Udover at hjælpe dine muskler med at komme sig efter en træning, kan en kropsmassage også øge din fleksibilitet og smidighed. Dette forbedrer automatisk din præstation under træningen og giver dig mulighed for at forbrænde flere kalorier. Hvis svømning f.eks. er din foretrukne motionsform, kan du få en massage, som har fokus på dine ankler og skuldre. Dette kan øge din kraft og fleksibilitet i vandet. Forbedret fleksibilitet reducerer også chancerne for muskelømhed, som kan have en indvirkning på din træning.  Hvis du er tilbøjelige til muskelømhed og skader, er du nødt til at stoppe din træning for at give dig selv tid til at komme dig. Dette kan bremse dine fremskridt i forbindelse med dine mål vedrørende vægttab. En god aroma oliemassage hjælpe dig med at undgå skader under træning 

Fjernelse af giftige affaldsstoffer

Når du træner, kan affaldsstoffer ophobe sig i dine muskler. Disse affaldsstoffer omfatter mælkesyre og kulsyre. Disse giftige stoffer kan bremse opbygning af muskelmasse . Da  massage forbedrer blodcirkulationen, hjælper det også kroppen med at  fjerne disse affaldsprodukter. Din restitutionstid mellem træning forkortes, så du kan deltage i flere fysiske aktiviteter i løbet af en periode.   

Stress

Massage er et fantastisk middel mod stress. Når du lige har sat din krop under en enorm belastning, er det kun rimeligt, du belønner dig selv med en dejlig omgang helkropsmassage. En massage kan mindske mængden af ​​cortisol i kroppen. Cortisol er kendt som et  “stresshormon.” Når din krop er under en stor mængde stress, bliver  din fordøjelse og stofskifte mindre effektive. Reducering af stress gennem en massage giver din krop mulighed for at fordøje maden mere effektivt. Det kan også forhindre dig i en form for overspisning, som kan opstå, hvis du benytter fødevarer for at lindre stress og andre negative følelser.

Har du brug for andre typer massage for eksempel bindevævsmassage, så tag et kig her: https://yogaimperiet.dk/bindevaevsmassage-3/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *