BLOG
Seje og funktionelle hardball våben

Seje og funktionelle hardball våben

Drømmer du om at kunne skyde med de fedeste våben uden at skulle bekymre dig om ægte kugler og jagttegn? Med et sejt og effektivt hardball våben får du den ægte fornemmelse af et tungt skydevåben, hvor du kan øve dit sigte. Det er legetøj for den voksne, der drømmer om at affyre et rigtigt våben.

Hvad er et hardball våben?

Hardball våben blev oprindeligt skabt i Japan i 70’erne, hvor våbenloven var striks som i Danmark, men man stadig gerne ville træne sit sigte og affyre seje og realistiske våben. Derfor fik de nye våben også stor opmærksomhed, fordi de netop giver helt almindelige mennesker mulighed for at træne med et realistisk legetøjsvåben.

I stedet for kugler skyder du med små plastikkugler på cirka 6 mm. De affyres ikke med krudt, men med elektricitet eller CO2-gas, der kan skyde kuglen afsted med stor præcision og hastighed.

Legetøj for voksne

Denne type våben, der trods den kun skyder med plastikkugler, er ikke for børn, men er et legetøj for voksne. De små plastikkugler gør ondt og kan forurette skade, så du skal minimum være 16 for at købe et våben af denne slags, og det kræver en tilladelse fra politiet, hvis du vil skyde med el eller CO2.

Du kan få våben både i plastik og metal, hvor de tungere våben i metal giver den mest realistiske oplevelse. Derudover er de lavet, så de giver både rekylfornemmelse og autentiske lyde, når du lader og skyder.

Husk våbenloven stadig gælder

Selvom det er fristende at tage dit hardball våben med dig på tur, så er det vigtigt, at du er opmærksom. Våbenloven gælder nemlig også for hardball våben, fordi de i så høj grad imiterer ægte våben. Derfor må du heller ikke tage dit falske og ufarlige våben med ud i det offentlige rum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *