BLOG

Sådan smider du sommerkiloene

Hvis du vil af med sommerkiloene, har du to muligheder: Det lange seje træk med den rigtige mad og motion eller en kvikkur som slankepiller.

Vi kender det alle sammen: Sommerferien er slut, og sammen med den har der sneget sig et par ekstra kilo på sidebenene. Det er selvfølgelig helt forståeligt, når du har givet dig selv lov til at drikke masser af øl og vin, spise alle de is, du ville, og al den pasta og alt det lækre brød, som du orkede. Men nu er det tilbage til hverdagen, og så handler det om at få sagt farvel til de ekstra kilo hurtigst muligt, så det ikke bliver nogle, som du kommer til at slæbe rundt på resten af dit liv.

Der er flere forskellige måder, du kan bruge til at komme af med dine ekstra kilo. Hvis du allerede er midt i et slankeforløb, men bare har holdt pause her henover sommeren, er det en god ide, at du fortsætter, hvor du slap. Følg den kostplan, som du allerede havde, og sørg for at få givet den gas på romaskinen. Så vil du hurtigt være af med de ekstra kilo og kan fortsætte på vejen til din drømmevægt.

Flere metoder til et hurtigt vægttab

Hvis du ikke er på slankekur i øjeblikket, kan det være, at du bare vil gøre en indsats for at komme af med de kilo, som du har taget på, mens du var på sommerferie. I det tilfælde kan det være, at du ikke gider bruge længere tid på at dyrke motion og spise sundt. Du vil bare gerne have, at de ekstra kilo kommer af nu, så dine bukser ikke strammer så meget længere.

Hvis det er en kvikkur, som du er på udkig efter, har du flere muligheder. Vi har valgt tre ud her, som folk plejer at have rigtig gode erfaringer med:

  1. Slankepiller: Pillerne nedsætter din appetit, samtidig med at du får mere energi og en bedre søvn. Mange bruger den ekstra energi til at motionere, og det er selvfølgelig med til at gøre, at du taber dig hurtigere. Du kan dog også tabe dig uden at dyrke mere motion, fordi du spiser mindre.
  2. Juicekur: En anden god mulighed for dig er en juicekur. Der drikker du kun juice i en periode. Det er selvfølgelig ikke kun æble- og appelsinjuice, men også juice, der er lavet på grøntsager. På den måde får du stadig de vitaminer, fibre og mineraler, som du har brug for.
  3. Suppekur: På suppekuren spiser du selvfølgelig en masse suppe. Kuren varer som regel i en uge, hvor du hver dag spiser nogle forskellige madvarer, der er med til at udrense din krop og sætte gang i dit vægttab. Du kommer altså ikke kun til at drikke suppe i en hel uge.

Hvis du vil prøve en kvikkkur, er det en god ide, at du sætter dig grundigt ind i, hvad det indebærer. På den måde kan du finde frem til den helt rigtige for dig.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *