Psykoterapeut København K åbner op for sorgforløb

Annonce 

Har du mistet en, du holder af? Og er din hverdag måske begynder at virke mere meningsløs? Så skal det siges, at du langt fra er den eneste, der står i den situation. Det at miste en i din familie, vennegruppe eller i dit netværk kan komme til at opsluge meget af ens hverdag. Nogle mennesker oplever derfor også, at sorgen og tabet får større og større plads. Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så kan der være god grund til at kontakte en psykoterapeut København K. Du vil nemlig støde på Jette Holmelin, som er en af dem, der tilbyder sorgforløb.

Sådan kan en psykoterapeut i København K hjælpe 

Hos en psykoterapeut i København K som Jette Holmelin, kan du få professionel hjælp og støtte til den sorg, du oplever. Det gælder også for dig, som måske oplever sorg i form af, at du har mistet livsindhold, der har været vigtigt for dig. Der er nemlig hjælp at hente i begge situationer. 

Når du sætter dig foran en psykoterapeut, er der flere ting, du kan forvente. Først og fremmest arbejder dig og den professionelle sammen om at italesætte de følelser, ord og den oplevelse du har haft. Her får du et frirum, hvor du kan dele det, der fylder hos dig. Herfra kan der skabes et overblik over den anderledes og nye hverdag, som du står overfor. 

I dit forløb rettes der også fokus mod, hvem du er og hvilke tanker, værdier og ressourcer du rummer. For det kan være med til at låse op for, at du ser nye muligheder – både i din hverdag og i dit liv generelt. 

Nu hvor du har fået et yderligere indblik i, hvordan en psykoterapeut i København K kan hjælpe dig, så sæt endelig gerne tid af til at finde en du kan begynde ved. Her er et lille tip desuden, at du går efter en, der allerede har har erfaring med sorgforløb. Det kan nemlig have noget at sige for, hvor god hjælp du får.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *