Naturlægemidler vinder indpas

Håndkøbsmedicin og naturlægemidler er så at sige konkurrenter på det samme marked – almindelige skavanker hos danskerne, der ikke behøver blive løst med et besøg hos lægen.

Traditionelt set har de fleste danskere brugt håndkøbsmedicin, hvis de havde ondt i hovedet eller maven drillede.

Men hvor det er muligt at ”være naturlig” vil de fleste gerne være med i stedet.

Og netop det at være naturlig, selvom du fixer dine skavanker, er hvad naturlægemidler tilbyder.

Christian sælger naturlægemidler hos Helsebixen.dk og fortæller her om en større og større interesse inden for feltet:

”Vi ser flere, der prøver naturlægemidler af i det små for fx at få mere energi dagen eller have lettere ved at falde i søvn.”

Naturlægemidler er ikke lægemidler i traditionel forstand. Det er i stedet typisk ekstrakter af planter og træer, der er testet og giver en tilsigtet virkning. Markedet for naturlægemidler er stramt reguleret i Danmark – derfor kan du som forbruger også have tillid til, hvad du putter i munden ikke er skadeligt.

Naturterapi

Hvis du vil helt undgå at bruge lægemidler, hvor naturlige de end er, så er det faktisk en mulighed med naturterapi. Når vi har med naturterapi at gøre, så er det naturens kræfter, der udnyttes til at være den helende kraft. Du kan læse mere om naturterapi på Soultransformation.dk – Det er naturligvis ikke alt at naturterapi kan anvendes på, men typisk sindslidelser kan behandles med naturterapi. Det vil dog typisk være de mindre sindslidelser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *