Sidste år blev jeg hypnotiseret sammen med en gruppe af mine klassekammerater ved afslutningsfesten i gymnasiet. Det var en af ​​de skøreste oplevelser jeg nogensinde har haft. Før vi måtte deltage i projektet og taget op på scenen, måtte vi underskrive, at hypnotisøren ikke var ansvarlig for eventuelle skader der måtte opstå under forestillingen. Derefter kan jeg ikke huske et øjeblik af mit liv. Hypnotisøren forklarede os og resten af ​​gymnasiet at det de ville opleve var meget anderledes end hvad de har prøvet før. Nogle af os ville huske præcis, hvad der skete, og nogle af os ville ikke. I gruppen var der i alt var der ca. femogtyve som var linet op på scenen i vores gymnasium, og publikum blev fortalt at de skulle være helt stille. En vigtig ting som jeg for evigt vil huske, er, at lige før vi begyndte fortalte hypnoterapeuten, at vi ville være under hypnose i ca. en halv time, men vores kroppe ville reagere som om den havde sovet i 8 timer. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg finder det stadigvæk ret traumatisk. Jeg kan huske gik lidt sådan

Vi fik at vide at vi bare skulle sidde og slappe af. Med lukkede øjne blev vi fortalt, at vi skulle følge denne “afslapnings-energi”, hvorefter vi ville begynde at føle vores fødder var ned sænket i vand, hvor vandet stille og roligt arbejdede sig op af vores krop. Alt imens et virkelig stykke mærkeligt musik spillede og hypnotisøren talte til os. Efter ca. 5 minutter fik han os til at åbne vores øjne og hæve vores arme til de er vandrette og klemme fingrene sammen, så det føles at vi lavede en bold med vores hænder. På dette tidspunkt er vi stadig ikke under hypnose, så vi var alle ved vores bevidsthed og klar over vores omgivelser. Næste ting jeg husker er at der kommer denne fyr ned ad scenen og trykker vores hænder ned i vores skødet, hvorefter han skubber vores hoved ned til skuldrene. Da det var min tur, hvorefter det sidste jeg husker er at han råber “sov!”

Efter hele sessionen vågnede vi og han var i gang med at blive hyllet på scenen og publikum grinede. Jeg kan huske at jeg var superforvirret. Jeg troede alvorligt at showet sluttede, hvor jeg sov under hele forestillingen. Han talte tilfældigt til publikum og så sagde han “hypnose! hvad jeg ved nu, er det er udløserord og netop sådan følte det sig som om, at Guds vrede var kommet igennem stolen og jeg sad og fik elektriske stød. Det så ondt af smerte af den strøm af elektricitet. Jeg spring op fra stolen så hurtigt jeg kunne, og alle de andre rullede og skreg af grin! Jeg kiggede rundt, og fandt ud af det bare var mig sammen med ​en af ​mine venner som stod og greb vores røv. Han gjorde dette et par gange og udløste nogle af de andre mennesker i gruppen, og under hele showet husker jeg bare at være superforvirret. Lang historie kort, Jeg ved ikke rigtig hvordan man kan forklare det, men hypnotisøren kan godt lide at frigøre os fra hans kontrol og afslutte hypnotisme. det vanvittig ved øjeblikket var, at det var som en rush, og alt bare kom sammen. Det var helt forbløffende. Det sidste jeg husker om hele showet var, at jeg stod overfor publikum. Alt i alt var det en virkelig fantastisk oplevelse, og jeg anbefaler stærkt at deltage, hvis muligheden præsenterer sig selv.