Livsforandringer med mindfulness

Hvis du ikke har den fjerneste ide om, hvad mindfulness rent faktisk er, og du begynder at undersøge det, så vil dit liv også forandre sig på stedet. Du vil lige med det samme, indse at der er noget mere mellem himmel og jord, end vi først lige gik rundt og troede. Hvilket også er grunden til, at der er så mange der bliver totalt opslugt af mindfulness, http://www.mindfulness-akademiet.dk/. Det er altså ret fedt at se, og der er da også mange gange, at jeg aldrig har været et eneste sekund i tvivl om, at mulighederne virkeligt bare er mange flere, end du sikkert lige går rundt og tror. Det er altså ret fedt, og jeg håber sådan set også bare, at du snart har indset hvad dine muligheder er, og ikke mindst hvad du skal prøve at opnå ved at kende til mindfulness. Du skal i hvert fald passe på, at du ikke bliver totalt opslugt, og helt glemmer hvad der foregår i denne verden. Der er jo mange der mener, at mindfulness er en helt anden verden, eller dimension hvis man vil. Hvilket også er grunden til, at der simpelthen er så mange, der mister fodfæstet med denne verden på grund af mindfulness. Det er lidt ærgeligt, for hvis man kan håndtere mindfulness, kan man også bruge det i vores verden.

Læs også; Hvordan man kan opnå vægttab med massage

Godt med mindfulness

Så for mange er mindfulness helt klart godt, men der er enkelte mennesker, hvor det ville have været bedre at have været uvidende. Normalt er dette dog ikke tilfældet og der er mange, hvor det virkeligt lykkedes at tilpasse sig, og direkte at forbedre sig selv. Det er altså ret interessant at følge, og jeg har da også set mange gode eksempler på folk, der virkeligt har fået meget stor succes, ved at bruge og lære af mindfulness, til at klare sig bedre i denne verden, hvad enten det har været økonomisk, socialt eller privat.

Familieopstilling er et andet redskab til at håndtere hele familier, hvor der er splid og ulykke. Du kan læse mere om familieopstilling her her hos Vibeke Hastrup: https://www.vibekehastrup.com/systemiskopstilling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *