Sundhed
Lev med borderline

Lev med borderline

Lever du med borderline? Eller har du blot mistanke om, at det er den rette diagnose for dig? Det er naturligvis vigtigt at få stillet en officiel diagnose hvis du mener at det er de problemer som du går med i hverdagen. Læs mere her, og find ud af, hvordan du på bedst muligvis kan leve med borderline.

Hav fast kontakt til en terapeut

Det er en rigtig god idé at sørge for, at man har fast kontakt til en terapeut, hvis man har problemer med borderline. Du kan blandt andet tage et kig på https://michaelsoederberg.dk/borderline/. Som du kan læse på denne hjemmeside, så er dette en psykolog, som har meget god erfaring med at hjælpe folk med borderline.

Det kan så sandelig være en god ide at finde frem til en terapeut, som har erfaring med folk som har dine former for mentale helbredsproblemer. På den måde har de nemlig også mere erfaring med, hvordan de netop skal hjælpe en person med at navigere i dette og afhjælpe dem med problemerne.

Ofte vil du kunne lære mere om den enkelte psykolog, hvis du simpelthen kigger inde på deres hjemmesider. Det er derfor også en god ide at afsætte noget tid til at undersøge tingene nøje. Hvis du ikke kan overskue at gøre dette lige nu, så kan du naturligvis også blot tage kontakt til en vilkårlig psykolog. Ofte vil de være ganske god til at viderestille dig til den rette person.

Find en gruppe af borderline personer

Det kan også være meget givende hvis du finder en gruppe af andre borderline personer. På den måde kan du føle dig lidt mindre alene og du kan også få nogle gode råd fra dem om hvordan de tackler de forskellige problemstillinger i hverdagen.

Men selve det at kende andre personer med borderline kan simpelthen få dig til at føle dig mere normalt. Det er derfor meget gavnligt at omgive sig med personer som dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *