BLOG
Lev andelsboligånden med udliciteret ejendomsservice

Lev andelsboligånden med udliciteret ejendomsservice

Bor I i en andelsboligforening, hvor det har været knapt med det sociale fællesskab, som ellers kendetegner andelsboligånden, under Corona tiden? Og har I brug for at snakke sammen om de fælles anliggender samt løst og fast, uden at skulle stå med trappevask, gårdarbejde og andet praktisk arbejde? Ja, så kan I være glade for, at vi lever i et frit land, hvor sloganet vælg selv heldigvis gør, at I kan vælge til og fra, når det handler om, hvilke praktiske opgaver i jeres forening, der skal være fællesskab omkring og hvilke, I ønsker at betale jer fra. Læs mere her. 

Vælg ejendomsservice til trappevask 

Har I mange opgange i jeres forening, der på ugentlig basis trænger til trappevask, kan det være træls i længden at beboerne skal stå for det. Når hverdagen kører og der skal bringes og hentes børn, man skal med det offentlige frem og tilbage fra arbejde og man skal købe ind og lave mad, ja, så er trappevask nok noget af det sidste, man har tid til at udføre. Det kan endda skabe stridigheder mellem jer som beboere, fordi der er nogle, der måske glemmer at udføre det eller bare ikke har tiden eller de fysiske ressourcer til det. Det kan jo nemlig også være, at der bor mange ældre og gangbesværede i jeres forening, som har svært ved at udføre så fysisk hård en opgave som trappevask. Så er det godt, at et eksternt firma kan stå for det og skabe god hygiejne hver uge for alle beboere.

Vælg ejendomsservice til gårdarbejde

Har I en stor eller mindre gård, kan et eksternt ejendomsservice firma også stå for vedligeholdelsen af denne. På denne måde får I mere tid til at være sociale og dermed arbejde for andelsfællesskabets vigtige sammenhængskraft og ånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *