Læs dig til en bedre og sundere udgave

Så er årets ”hjælp til selvhjælp” bog næsten på hylderne. Bogen Kampen Mellem Linjerne er skrevet af mentaltræner og sportspsykologisk konsulent Henrik Hjarsbæk fra HH Mentality.

Bogen har til formål at skabe mental styrke, mental balance, mental bevidsthed samt generelt en bedre trivsel for såvel sportsudøvere som almindelige danskere. Bogen er skrevet igennem en fodboldspiller oplevelser, tanker, frustrationer, erfaringer og nedture.

I Henrik Hjarsbæks bog Kampen Mellem Linjerne figurerer der mentaltrænings øvelser i 10 af bogens 13 kapitler. Disse øvelser hjælper dig dels til at blive en bedre version af dig, men vigtigst også til, at du kan få bugt med dine – eventuelle – negative tanker, mindreværd samt frustrationer over hvorfor det mentale område kan eller måske altid har begrænset sig.

Henrik praktiserer til dagligt i sit arbejde som mental coach netop de øvelser og strategier som han fremfører i bogen. Dette er efter Henriks vedkommende den bedste og billigste måde, at komme i gang med og komme til livs med, de mentale udfordringer, forstyrrelser eller problemer som du som atlet, professionel eller amatør, eller blot som almindelig dansker oplever. Det er derfor ikke noget krav at betale dyre domme eller betale sportspsykologer eller gå til personlig udviklings kurser for at få styr på det, der foregår i den øverste etage hos os alle. Du skal blot i gang med bogen og forsøge dig ad i din hjemme træning med de mentale øvelser.

Henrik kører til dagligt podcasten Det Mentale Forspring, hvori lytteren bliver indlevet i den mentale og psykologiske verden, som til stadighed er for tabuiseret i en professionel eliteverden. I november måned gennemgås mange af kapitlernes brudstykker i podcasten.
Bogen Kampen Mellem linjerne har udgivelses og lancerings dato til den 16. november, men kan allerede nu forudbestilles, hvortil den hurtige køber opnår en god besparelse. Bogen vil efterfølgende være at finde i alle landets butikker såvel som på nettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *