Lær mere om mindfulness inden du går i gang

Hvis du får nyligt er begyndt at kende til mindfulness, eller måske bare har hørt en sød fugl synge om det, så er der ingen tvivl om, at du lige skal sørge for, at tage et par dybe indåndinger inden du får dig selv sat i gang. Det er virkeligt vigtigt at gøre dette, og på samme tid er jeg da heller ikke i tvivl om, at ens muligheder virkeligt er så gode, at det før eller siden, også burde at komme til et punkt, hvor dine muligheder virkeligt ville blive meget bedre med det samme, se et eksempel. Det er altså ret interessant, og jeg håber da sådan set også bare, at det før eller siden, rent faktisk kommer til at gå op for dig, hvad jeg gerne vil have dig til at gøre. Det er jo super nemt, og det eneste du sådan set bare skal sørge for at gå i gang med allerede i dag, vil altså også bare være, at få læst lidt mere om mindfulness. Ved at lære mere om mindfulness, vil du også vide hvad du går ind til, og du vil fra starten af, kunne gå i den rigtige retning, og ikke mindst gå med det rigtige formål. Der er jo mange, der interesserer sig for mindfulness af forkerte grunde.

Forkert eller korrekt med mindfulness

Der er dog på samme tid, ikke rigtigt nogle mennesker der er klar over hvad der foregår, og det er altså sjovt nok også grunden til, at du allerede i dag, skal sørge for at gøre dette klart for dig selv, og altså hvilke ambitioner du har for, at begynde med mindfulness. Det er dog ikke så svært som man skulle tro, og det eneste du skal sørge for at gøre, er sådan set bare, at tænke to sammenhængende tanker på samme tid, og så vil du også kunne komme til at lære så utroligt meget om mindfulness, og endnu mere om dig selv.

Det handler faktisk mere om sandhed. Eller rettere den sandhed der er praktisk håndterbar. I de asiatiske religioner kalder man den form for sandhed Satya. Du kan læse meget mere om Satya på https://www.satya.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *