En anderledes kostplan, der virker!

Hos bodytreatment.dk får du lavet din egen unikke kostplan.

Der er masser af smarte diæter og kaloriefattige kostplaner på nettet og i diverse helse- og dameblade. Nogle af de elementer som de fleste af disse kostplaner har til fælles er, at de er meget fastlagte og oftest ikke indholder mange opskrifter som brugeren normalt spiser. Dette, kombineret med at folk oftest er ene om at gå i gang med diæten, er en af grundene til at succesraten for at tabe sig med normale slankekure er meget lille.

Hos Bodytreatment.dk griber de det andeledes an fortæller Troels. “Først og fremmest tager vi udgangspunkt i hvad vores klient normalt spiser. Dette er meget forskelligt fra person til person, men som regel spiser folk mere normalt end man skulle tro, det er kun i de grælleste tilfælde hvor at hovedbestanddelen af kosten består af wienerbrød fra bageren og grill mad. Vi tager bestik af kosten, skærer ned på det mest negative, og skruer op for det positive”.

Med den unikke kostplan er der også plads til at give sig selv lidt lækkert ind i mellem. Du behøver heller ikke at købe ind i dyre helsebutikker, maden kan købes i dit lokale supermarked.
Udover kostplanen, kan man også få støtte i form af  generel kostvejledning og coaching. Hvis man ønsker at kombinere kostplanen med en træningsplan, der er skræddersyet til ens krop og formåen, så kan man også få den del med.

“Det er ikke knald eller fald, om man træner eller ej mens man forsøger at slanke sig, men høj intensiv interval træning, HIIT, kan sætte ekstra gang i forbrændingen. Det vigtigste ved at tabe sig er at få sit madindtag i de rigtige mængder, uden at man føler sult hele dagen, og det er er netop det som vi tackler med vores kostplaner”. fortæller Troels.

Caroline tabte sig 6,5 kilo på kun 4 uger med hjælp fra bodytreatment.dk

Slankekur med personlig kostplan
Caroline fik en kostplan og støtte fra Bodytreatment.dk og tabte sig hele 6,5 kg. på kun 4 uger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *