BLOG
Gør terrassen klar til sommer!

Gør terrassen klar til sommer!

Er du så heldig at have en terrasse eller altan? Når det er sommer, og vejret endelig begynder at blive dejligt og varmt, er det altså bare ekstra fedt, hvis man har sit eget udendørs område, hvor der ikke er andre, der har adgang. Om det så bare er en lille altan, hvor der kun er plads til en enkelt stol, bør man altså prise sig lykkelig!

Men den terrasse gør jo ikke sig selv pæn, og når solen endelig kommer frem, skal man også gøre terrassen eller altanen klar med lækre møbler – og så skal gulvet selvfølgelig også renses.

Algerens: Sørg for at gulvet skinner

Når terrassebrædderne har stået hele vinteren over, er det næsten ikke til at komme udenom, at de kan se lidt trætte, slidte og ikke mindst grønne ud. De alger, som har belagt sig på brædderne, skal væk, og det er noget, som kan gøres med algerens.

Hos Glad Rens kan du læse om alt, hvad der er at vide om algerens, og hvordan du bedst muligt får gjort dit terrassegulv klar til en hyggelig, udendørs sommer.

Lækre og hyggelige terrassemøbler

Når du med algerens har fået terrassegulvet til at skinne som aldrig før, skal der selvfølgelig også tages stilling til andre ting. Det er især vigtigt med hyggelige terrassemøbler, da det er disse, som gør, at man kan få rigtig mange hyggelige stunder på terrassen.

Hvis du bor i hus og har en kæmpe stor terrasse at gøre godt med, er det fedt at investere i nogle store og lækre havemøbler, som man rigtig kan slænge sig i, men hvis man derimod bare har en lille altan, skal man måske tænke lidt mere over, hvad man har plads til, og hvad man gerne vil prioritere på sin terrasse.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *