BLOG
Find glæde ved byen på en anderledes måde

Find glæde ved byen på en anderledes måde

For 2 dage siden var jeg lige en sviptur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Der var mange der kørte forbi mig på løbehjul med motor og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt oprevet og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de i grunden.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg fandt faktisk ret nemt et program på min smartphone som kunne give adgang til nogle af de her el-løbehjul. Og rigtig nok man kunne anvende en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på rabatkode til tier, som var det program jeg havde installeret.


Kort tid efter kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove rabatkoder som du kunne tage i brug. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Byen for kroppen

Inspireret så jeg mulighederne for oplevelser i det urbane rum på en helt ny måde. Derfor parkerede jeg min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, – den havede jeg også fundet på nettet. Så var jeg nemlig ude og prøve en af de hersens skatebaner. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Inliners er karakteriseret ved kun at have en række hjul. Det er derfor de hedder inliners. Det er så morsomt, og skønt jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så lykkedes det mig faktisk at få et par skrammer.


Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille skaterrampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra rampen, så panikkede jeg og endte med benene i vejret og rumpen i asfalten.


Efter jeg havde sundet mig lidt var der et par unge fyre der hørte mig om jeg kunne tænke mig at være med i deres kamp og de manglede lige en sidste spiller. Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og i hvert fald tror jeg at fyrene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var sjovt at prøve sportsgrenen floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At skyde pile afsted med compound bue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, lave parkour med Game Denmark på Enghavevej, prøve at anvende legetøjs guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og sidst men ikke mindst at spille keglefodbold i Dragør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *