Markedet for elcykler er stærkt på vej frem, og flere danskere vælger at anskaffe sig en. Der kan være flere sundhedsmæssige fordele ved at vælge en elcykel, om det er i byen eller ud på landevejen. Nu kan du endda tage elcyklen med offroad.  

Lad op med en elcykel

Når du tænker på elcykler, er det måske ikke sundhed, du tænker på først. Du har da ikke brug for hjælp til at træde i pedalerne. Men din almindelige cykel giver dig masser af sved på panden og ømme muskler. Det er hårdt at tage cyklen, og selvom det er god motion, så er det lige slidsomt hver gang.

Elcykler er godt for dit helbred

Sandheden er, at du forbrænder ca. halvt så mange kalorier på en elcykel som på en almindelig cykel. Flere vælger derfor at investere i en elcykel, netop fordi det giver dem et overskud, som en almindelig cykel ikke giver. I stedet for at spilde energien på myldretidstrafik og stejle bakker, så kan du nu bruge den på det, du elsker. Elcykler gør det muligt for alle at dyrke motion.

Tag elcyklen en tur i skoven

Teknologien inden for elcykler er i rivende udvikling, og nu ruller markedet offroad. Elmountainbikes er det sidste nye. Det kan hjælpe dig op ad de svære bakker, så du ikke taber pusten fra start. Så får du overskud til alt den offroadkørsel, du synes er sjovt. Tjek hjemmesiden ud og kom i skoven på en elmountainbike hurtigst muligt.

E-bikes har et stort udvalg af cykler i alle slags. Gå ind på hjemmesiden og find en elcykel, der passer til dit behov. E-bikes har showrooms i København, Århus og Aabenraa, så uanset hvor du er i landet, har du mulighed for at prøve, inden du køber.