Derfor skal du tænke i alternativer til terapi

Annonce 

Der er ingen tvivl om, at der er rigtig god hjælp at hente, hvis du vil begynde i et terapiforløb. Rundt i landet kan du nemlig komme i hænderne af utrolig dygtige og erfarne hænder. Når det så er sagt, så er terapi naturligvis ikke for alle. Det kan du måske nikke genkendende til, hvis du selv har forsøgt dig med samtaler ved en psykolog tidligere. Her er spørgsmålet selvfølgelig bare, hvad du så har af alternativer – et bud kunne være, at du kontakter en kunstterapeut. 

Start i et forløb ved en kunstterapeut 

Hvis du er begyndt at overveje andre måder, du kan arbejde med dine udfordringer på, så kan et forløb ved en kunstterapeut være et godt bud.

Det særlige ved at kontakte en kunstterapeut er, at du kan komme på et kreativt kursus ved vedkommende, hvor der arbejdes utrolig praktisk med dine udfordringer. Du vil nemlig hjælpes til at finde frem til din egen visdom, så du kan få redskaberne til at hele dig selv.

Ved en kunstterapeut kan der både arbejdes med dramatiseringer, lyd, dans, HEL-kort m.m., som en måde at arbejde hen mod de ændringer, du ønsker at skabe for dig selv. 

Hvilken kunstterapeut skal du kontakte? 

Hvis det er nyt for dig at skulle opsøge en kunstterapeut, så er du måske i tvivl om, hvem du skal kontakte. Et godt bud er dog, Karin von Daler. Her kan du forvente, at du kommer i erfarne og dygtige hænder, uanset om du ønsker at bryde med gamle mønstre, forbedre de forhold du har til andre mennesker, føle dig mere stærk eller andet. 

Hvis du tager et kig på hendes hjemmeside, så kan du også høre om andres erfaringer med at være ved en kunstterapeut på et kreativt kursus. For det kan selvfølgelig være rart at høre andres ord omkring det udbytte og den oplevelse, de har haft.

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *