Tips
Derfor skal du leje et samtalerum

Derfor skal du leje et samtalerum

Arbejder du med klienter, og mangler fra tid til anden et samtalerum, hvor du med klienten kan have en rolig og uforstyrret samtale? Et samtalerum er indrettet til at gøre det privat og rart at have en samtale derinde, og du har altså muligheden for at leje et til din praksis. 

Der er samtalerum som passer til mange forskellige situationer, så lige meget hvad du mangler til dine klienter, så skal der nok være et rum, som matcher med din vision. 

Dette er en oplagt mulighed for dig, der ikke ønsker at købe dine egne lokaler, men som alligevel har brug for et sted at kunne mødes med dine klienter. Læs mere hér!

Der er mange typer af lokaler til leje 

Du kan låne samtalerum med forskellige indretninger, så du kan selv vælge, hvad der giver bedst mening for dig. Hvis du tilbyder eksempelvis parterapi, ville et rum med 3 behagelige stole jo være helt oplagt. 

Hvis du arbejder med terapi eller hypnose, skal du måske bruge et rum med en lænestol, eller endda en briks, så det er der også mulighed for det. Sidst men ikke mindst, hvis du mangler et rum som kan indeholde flere personer i forbindelse med et vigtigt møde, så kan du leje et mødelokale. 

Der er altså rig mulighed for at vælge det perfekte rum, hvor dine klienter eller kollegaer kan føle sig trykke og afslappede. 

Et rart lokale til dig og dine klienter 

Med en central beliggenhed på Frederiksberg i København er det nemt for dig og dine klienter at besøge lokalerne. Man betaler per time, så du skal aldrig betale en uretfærdig pris. Du betaler kun for den tid, du har brugt i lokalet. 

Hvis du overvejer at leje samtalerum til en fair pris, så kast dig ud i det. Du vil blive skænket fine lokaler, hvor der er plads til både dig og dine klienter. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *