3 tips til dig der vil til psykolog i København

Annonce 

Har du truffet en beslutning om, at du vil starte hos en psykolog i København? Så vil du hurtigt opdage, at der er mange forskellige, der enten selv har en klinik, eller som er en del af et psykologhus. Du kan derfor også komme på lidt af en opgave med at vælge den psykolog, du skal starte hos. 

I denne artikel kan du se frem til at få 3 tips, så det forhåbentlig kan blive nemmere for dig at ende hos den rette psykolog for dig. 

3 tips til at finde den rette psykolog i København

1. Book en tid hos en specialiseret psykolog 

Et første tip er, at du booker en tid hos en specialiseret psykolog i København. Det vil sige en psykolog, som har særlig erfaring med det område, du skal have hjælp til. For det vil stille dig bedre, og du vil ofte kunne se frem til et bedre udbytte af terapien. Psykologen kan nemlig have mere viden, erfaring og værktøjer at kunne trække på. 

2. Mærk efter hvordan kemien med psykologen er 

Det er ikke altid til at vide, hvem den rette psykolog er, før du har mødt vedkommende. Derfor er det også vigtigt, at du lytter til din mavefornemmelse, når du sætter dig ved en psykolog i København. Og her skal du huske på, at der ikke er noget i vejen for at skifte retning og vælge en ny psykolog efter første session, hvis du vurderer, at kemien mellem jer ikke er der. 

3. Undersøg hvad du skal betale for en session

Et tredje tip når du skal finde den rette psykolog i København er, at du undersøger, hvad du skal betale for en session. Og i samme omgang kan du kigge nærmere på, om der er mulighed for at få tilskud. Det kan f.eks. være gennem nogle af dine forsikringer eller lignende. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *