3 tips til at vælge en parterapeut i Lyngby

Annonce

Overvejer dig og din partner, om I skal opsøge en parterapeut i Lyngby? Men er I ikke sikker på, hvem I skal vælge? Så lad os hjælpe dig lidt på vej med at komme med 3 tips, du kan have i baghovedet, når du søger. 

Følge disse tips når du skal vælge en parterapeut

 

1. Undersøg parterapeutens baggrund

Når du skal finde en parterapeut i Lyngby, så vil du opleve, at vedkommende ofte har en psykologbaggrund. Og det kan være en stor fordel, hvis du også kan gå efter en, der har det. Det kan nemlig have en betydning for den hjælp, der er at hente. En psykolog har nemlig qua sin uddannelse ekstra viden omkring menneskers følelsesliv, tanker, adfærd og psyke generelt. Dig og din partner kan derfor også forvente, at I er i ekstra gode hænder, når parterapeuten i Lyngby også kan skrive psykolog på sit CV. 

2. Hvordan arbejder parterapeuten

Et andet tip du kan følge er, at du undersøger, hvordan parterapeuten arbejder. For du vil opleve, at der kan være vidt forskellige tilgange alt efter den metode, som parterapeuten bringer i spil. Hvis du derfor allerede har en bestemt måde, du ønsker at arbejde på – eller omvendt en tilgang du slet ikke er til, så vælg gerne en parterapeut Lyngby ud fra dine kriterier. Du kan nemlig forvente at få endnu mere ud af terapien, når du ikke har forbehold over for terapeutens tilgang.

3. Hvad har andre par udtalt om parterapeuten? 

Et tredje tip er, at du undersøger, hvad andre par har udtalt om deres forløb ved parterapeuten. For når der endelig træffes en beslutning om at skulle i parterapi, så er det også utrolig vigtigt, at man får den hjælp, der er nødvendig og et forløb, der er godt og brugbart. Derfor kan du også blive bekræftet i dit valg, hvis du først kan læse lidt forskellige kundeudtalelser. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *