Kost
3 ingredienser til din VLCD (og de er billige!)

3 ingredienser til din VLCD (og de er billige!)

”Very low calorie diet” er en af de få slankekure, der har vist sit værd gennem mange år. Det har den fordi at VLCD’en går efter et meget simpelt princip: Hvis du skal tabe dig, så skal du indtage færre kalorier, end du forbrænder.

 

Derfor hjælper VLCD’en dig med at spise madvarer, hvor der meget få kalorier er i, samtidigt med at du stadig får resten af de nødvendige næringsstoffer du har brug for. Som alternativ til nedenstående madvarer kan du overveje at købe Nupo produkter (tilbud her), hvis du har lidt flere penge og lidt mindre tålmodighed.

Her får du 3 gode idéer til sådanne madvarer:

Bønner: Måske ikke så spændende, men bønner af enhver art er gode for dig. Kidneybønner, sorte bønner, grønne bønner, det gør ikke så meget. Bønner som bonus koster tæt på ingenting nede i dit supermarked. Bønner i tomatsovs (baked beans) er den dårligste løsning, da du her får behandlet tomatsovs med, men stadig bedre end fx hvidt brød.

Linser: Fortsat ikke spændende, men afsindigt sundt og propfyldt med proteiner. Linser kan du også næsten få kastet i hovedet for en 5’er i Netto.

Asparges: 27 kalorier i en kop asparges er alt du får. Men asparges er samtidigt en sund bandit og du får en lang række vitaminer med.

Hvidkål og spidskål: Her har du nogle af de ingredienser med nærmest ingen kalorier. Du kan blandt andet finde en rigtig lækker opskrift på stegt spidskål her: https://www.hurtigmums.dk/stegt-spidskaal/. Det er en super delikat ret. Hvis du ikke er bange for at fråse lidt, så kom noget soya på og mums, så er det superlækkert!

Generelt så er alt, der har med kål at gøre, retter der har meget lavt kalorieindhold. Du kan læse meget mere om det hos Helsebixen eller HurtigMums ovenfor.

Nyd de gode råvarer og god appetit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *