Hypnose Team

Hypnose Team

3 kost tips til en god start på dagen

admin

Kost

No comments

July 16, 2014

Morgenen er aldrig helt nem: Vi skal op fra vores lækre dyne og i gang med alle dagens svære udfordringer.

 

Men med et par tricks kan du øge chancen for en god morgen.

 

For det første bør du undgå at drikke kaffe og andre koffeinholdige drikke efter kl. 15. Koffein er i blodet først efter et par timer, men har en halveringstid på hele 8 timer. Når du drikker en kop kl. 15, er det først halveret kl. 23 – og så kan det lige pludseligt godt blive svært at falde i søvn. Falder du sent i søvn, sover du dårligt og får svært ved at stå op.

 

Et andet godt tip er at investere i en række kosttilskud, der hjælper dig med at nå dit daglige behov for vitaminer og mineraler. Det kunne fx være kosttilskuddet chlorella. Dette kan især være vigtigt, hvis du har svært ved at nå det i hverdagen med din almindelige kost.

 

Og for det tredje bør du overveje et vækkeur, der imiterer solen om morgenen og derved vækker dig langsomt med en solopgang i stedet for pludseligt med et vækkeur. Ingen bryder sig om vækkeuret og nogle spekulerer i, at det giver en dårlig start på dagen sådan at blive afbrudt i søvnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *